TAPAHTUMAT

Kaikki ilmoittautumiset valmennuksiin, 

tapahtumiin, tunneille yms. 

Pyyrylän Facebookin inboxiin, 

pyyrylantalli@gmail.com 

tai Henni 050-5528485 

(txt/wa viestit, soitot klo 16 jälkeen tai vkl:na)


Vakiotunnit ovat toistaiseksi tauolla.

Pyyrylässä ei toistaiseksi järjestetä ns. ratsastuskoulutunteja. Ratsastamaan on mahdollista päästä valmennustunneille (väh. he C-B taso) tai HA:han (aloittelija / satulaan palaavat).

Suski Fagerströmin estevalmennus joka toinen tiistai

Suski Fagerströmin estevalmennus keväällä joka toinen tiistai-ilta. Tunnilla 2-4 ratsukkoa, hinta 40€/ ratsukko (2), 35€/ratsukko (3), 30€/ratsukko (4) + 10€ maneesimaksu ulkopuolisilta.

Juho Norilon estevalmennus joka toinen torstai

Juho Norilon estevalmennus keväällä joka toinen torstai-ilta. Tunnilla 2-3 ratsukkoa, hinta 35€/ratsukko + 10€ maneesimaksu ulkopuolisilta.


Make Nymanin ohjasajo 

Ohjasajoa Make Nymanin opissa sovittavissa. Hinta 50€/hevonen + 10€ maneesimaksu ulkopuolisilta. Ohjasajon päivät löytyy aina Pyyrylän Facebook -tapahtumista.


Aira Toivolan istuntavalmennukset 

Valmennukset sovittavissa n. kerran kuussa, mikäli tulijoita on. 

Ratsastuspilates - istuntavalmennus, tunnilla 2 ratsukkoa, 65€/ratsukko. Mahdollisuus myös yksäreihin 30min 65€ tai 45min 85€. Maneesimaksu 10€ ulkopuolisilta. Lisätietoja Pyyrylän Facebook / tapahtumat.

Aira on super-taitava istuntavalmentaja, hänen oppilaisiin kuuluu niin harrasteratsastajia kuin myös GP-kouluratsastaja, sopii siis kaikentasoisille! Airan kotisivut

Tallilta on mahdollista vuokrata valmennukseen hevonen hintaan 15€.


Irtohypytys keväällä: 26.1., 23.2., 29.3., 26.4. ja 31.5.

Tervetuloa Pyyrylän tallin irtohypytykseen aina kuun viimeinen sunnuntai klo 9 alkaen! Maneesissa odottaa valmiiksi rakennettu kuja ja kerhiksellä voi keittää aamukahvit ☕️ Jokaiselle hevoselle on varattu 1/2h, mahdolliset ryhmät sovitaan erikseen, hinta 15€/hevonen.


Helena Rosti-Salon valmennukset kerran viikossa

Heku käy säännöllisesti Pyyrylässä valmentamassa n. kerran viikossa. Mahdollisuus yksäriin tai kaksariin.